Ulei de masline extra virgin fara gluten, 250ml, Plasmon
Alimentatie sanatoasa Plasmon
Uleiul de masline extra virgin este imbogatit cu vitaminele E, A, D pentru a suplimenta valoarea nutritionala a uleiului de masline extravirgin. Proprietati: – Uleiul se prepara din maslinele recoltate ajunse la maturitate pentru a asigura calitatea ridicata a acestuia, fiind selectionate cele mai potrivite soiuri pentru a obtine un gust deosebit pentru copii. – Datorita normelor stricte ale Oasis® Plasmon, acesta garanteaza cea mai buna calitate, cultivand maslinii la distante cat mai mari de sursele de poluare si respectand trasabilitatea materiei prime. Compozitie: – Ulei de masline extra virgin, vitaminele E, A si D. – Caracteristici nutritionale: (valori medii per 100ml): valoarea energeticã: 824 kJ kcal/3389kj, grasime: 91.6g din care grasimi saturate 15g, mononesaturate 69.6g, polinesaturate 7g, vitamina A 850mcg, vitamina D 16.5mcg, vitamina E acetat 23mg. Mod de consum: – Uleiul extra virgin este recomandat pentru consumul in diferite feluri de mancare: legume, supe, paste sau alte produse alimentare pentru copii. – Doua linguri sunt de ajuns (~30ml), pentru a acoperi necesarul zilnic de vitamine E, A, D, la adulti, la femeile in varsta, femeile insarcinate si mamele care alapteaza. Mod de pastrare: Pentru mentinerea continutului valoros de vitamine, se recomanda pastrarea in sticla originala, departe de sursele de caldura si lumina. Forma de prezentare: Sticla de 250ml